Ακόμα σκοράρει ο Ντρούλιτς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να έχει φτάσει τα 34, μπορεί να έχει αγωνίζεται πλέον στην άσημη και φτωχή Ανδόρρα CF όμως ο Γκόραν Ντρούλιτς δεν ξεχνάει την τέχνη του γκολ οδηγώντας την ομάδα του στα πλέι – οφ ανόδου. Ο μεγάλος Σέρβος επιθετικός που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ την διετία 2006 – 08 “βγάζει το ψωμί του” στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης δείχνοντας ότι παραμένει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής έστω και σε αυτήν την ηλικία που βρίσκεται πλέον.

Ο Ντρούλιτς σκόραρε για ακόμα μια φορά οδηγώντας την ομάδα του στα πλέι – οφ ανόδου στο πρωτάθλημα που παίρνει μέρος αποτελώντας τον ηγέτη του συλλόγου. Και αναμφίβολα, αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, τον οποίο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι δεν έχουν ξεχάσει ακόμα, θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα αν δεν ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς.

Ακόμα και όταν ήρθε στον ΟΦΗ, ο Γκόραν Ντρούλιτς πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά την σαιζόν 2006- 2007 όπου σκόραρε 14 φορές σε 27 παιχνίδια όμως την δεύτερη χρονιά έκαναν ξανά την εμφάνιση τους τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν με αποτέλεσμα να πετύχει 2 γκολ φορώντας 20 φορές την φανέλα του ΟΦΗ.

Παρ’ όλα αυτά, 3 χρόνια μετά το αντίο του Ντρούλιτς, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δεν ξέχασαν τον Σέρβο παικταρά που χάρισε αμέτρητες στιγμές μαγείας την σαιζόν 2006 – 2007 και για του λόγου το αληθές θυμηθείτε τις ξανά μέσα από το παρακάτω βίντεο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook