«Ιμπαγάσα» ντύνονται Σουμπίνιο, Χόρχε Λόπεζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολυμπιακός έδειξε τον δρόμο στον ΟΦΗ για το πως θα κερδίσει τον Πανιώνιο και με τον Αναστόπουλο να έχει τα… ίδια υλικά, η ομάδα καλείται να βρει τον δρόμο για να φύγει από τη Νέα Σμύρνη έχοντας βαθμό ή βαθμούς.

Ο τρόπος με τον οποίο έφυγαν νικητές οι “ερυθρόλευκοι” από τη Νέα Σμύρνη πριν από δύο αγωνιστικές είναι και αυτός που χρειάζεται αλλά και μπορεί να ακολουθήσει ο ΟΦΗ με την ομάδα να εκμεταλλεύεται την ποιότητα αλλά και την δημιουργία φάσεων από τα πόδια των Σουμπίνιο, Χόρχε Λόπεζ.

Στη Νέα Σμύρνη θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Βραζιλιάνος που θα αναλάβει τον ρόλο που είχε και στα προηγούμενα παιχνίδια ενώ αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει και ο Χόρχε Λόπεζ του οποίου είναι γνωστή η ικανότητα.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι η άμυνα των γηπεδούχων υστερεί σε ταχύτητα και για αυτόν τον λόγο ποντάρουν στην μεσαία γραμμή αφού αν αποδώσουν οι κεντρικοί μέσοι όπως περιμένουν στην ομάδα, τότε είναι δεδομένο ότι η ομάδα μπορεί να σκοράρει εκμεταλλευόμενη αυτά τα στοιχεία του παιχνιδιού της που απέδωσαν και κόντρα στην ΑΕΚ με τα δύο τελευταία γκολ που πέτυχαν οι Σουμπίνιο, Μάντζιος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook