Διαβολική σύμπτωση ή κάτι άλλο: Τρίτο σερί ΟΦΗ – Ξάνθη ο Βάτσιος, ξανά βοηθός ο Μπουξμπάουμ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παραείναι τυχαίο για να θεωρηθεί σύμπτωση όμως ο ορισμός του Βάτσιου στο ματς του Σαββάτου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Ξανά στο ίδιο ματς ο Μπουξμπάουμ ως βοηθός VAR που… ακόμα κρατάει σηκωμένη την σημαία από τον περασμένο Φλεβάρη.

Ο Αριστείδης Βάτσιος ορίστηκε για να σφυρίξει το κομβικό ματς του Σαββάτου όμως, όσο καλόπιστοι και αν είμαστε, δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο ορισμός του ήταν τυχαίος. Ο λόγος είναι, όπως τα καταγράφει το Gentikoule που έψαξε το παρελθόν του διαιτητή από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής και με έκπληξη βρήκαμε πως το Σάββατο θα σφυρίξει ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη στο Ηράκλειο για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Αυτό τώρα είναι διαβολική σύμπτωση, όμως μπορεί να είναι και κάτι άλλο ωστόσο μόνο ψιθύρους μπορεί να προκαλέσει ο ορισμός του Βάτσιου που υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι του προηγούμενου Φλεβάρη ήταν πρωταγωνιστής στην φάση του Σακόρ όταν δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι πάνω στο Νορβηγό μέσο του ΟΦΗ.

Αφήνουμε όμως στην άκρη, προς το παρών, τον Βάτσιο και πάμε στον ορισμό του Μπουξμπάουμ που στο ματς του Φλεβάρη ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής όταν υπέδειξε τρία ανύπαρκτα οφσάιντ εις βάρος του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σιωπηρή τιμωρία του. Ο Μπουξμπάουμ ορίστηκε ξανά σε ματς ΟΦΗ – Ξάνθης μόνο που αυτήν την φορά δεν θα είναι στο γήπεδο αλλά στο van του VAR ως AVAR.

Τελικά, πόσοι πιστεύετε στις συμπτώσεις;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook