Πας “Γεντί Κουλέ” με 2 και 5 ευρώ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχει εκσυγχρονιστή σε όλα τα επίπεδα και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς δείχνοντας παράλληλα και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν η αρχή στην καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο ΟΦΗ στα πλαίσια κατά του καρκίνου του μαστού βάζοντας το εισιτήριο στην Θύρα 1 μόλις 2 ευρώ για όλες τις γυναίκες χωρίς μάλιστα να πληρώσουν κάρτα φιλάθλου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο ματς με την Ξάνθη σε συνέχεια των δραστηριοτήτων.

Στην ΠΑΕ δεν επαναπαύονται σε καμία περίπτωση και συνεχίζουν την εξέλιξη της ομάδας και μετά την συμφωνία με τον ΟΤΕ μπορεί ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να προμηθευτεί εισιτήριο στις θύρες 1, 4, 5 και 8 (εκεί βγαίνει με 12,5 ευρώ) με πέντε ευρώ παίρνοντας μάλιστα και δεύτερο εισιτήριο δωρεάν.

Παράλληλα οι άνθρωποι του ΟΦΗ σε μια πρωτόγνωρη κίνηση δίνουν 1+1 εισιτήριο σε όποιον – όποια έχει γενέθλια την ημέρα του αγώνα σε όποια θύρα επιθυμεί ο ίδιος.

Καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτές τις κινήσεις η ΠΑΕ προσπαθεί να εξελιχθεί και να επαναφέρει τον ΟΦΗ στην Ελίτ αλλά και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και να χαρεί την μπάλα που παίζει η ομάδα του Γιώργου Σίμου.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook