Μάντζιος σε Αναστόπουλο: «Κόουτς θέλω να παίξω το Σάββατο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την επιθυμία του να παίξει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζιος μιλώντας με τον Αναστόπουλο αλλά και με τους συμπαίκτες μου. “Κόουτς θέλω να παίξω” είπε ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει δείξει ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον ΟΦΗ αλλά και ότι “γουστάρει” που βρίσκεται στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Και παρά το γεγονός ότι ήρθε στον δρόμο του αυτός ο τραυματισμός, ο ίδιος δεν έδειξε να πτοείται και ζήτησε από τον Αναστόπουλο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

“Κόουτς θέλω να παίξω το Σάββατο. Ας περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και αν δούμε στην προθέρμανση ότι δεν πονάω τότε με υπολογίζεις” είπε ο Μάντζιος στον τεχνικό του ΟΦΗ αλλά και στους συμπαίκτες του φανερώνοντας την επιθυμία του να παίξει το Σάββατο εναντίον της πρώην ομάδας του.

Πλέον, είναι πολύ πιθανό να μπει ο Μάντζιος στην αποστολή και ανάλογα με την πορεία του στο γήπεδο, να κριθεί και η συμμετοχή του. Ο γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης που μίλησε με τον παίκτη και το Νίκο Αναστόπουλο, τόνισαν ότι θα περιμένουν να δουν πια  θα είναι η κατάσταση του παίκτη την Παρασκευή και σύμφωνα με εκείνον υπάρχουν πιθανότητες να είναι διαθέσιμος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook