«Γυάλισε» στην Μονακό ο Μάντζιος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον κατάσκοπο της Μονακό που βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη ενθουσίασε ο Βαγγέλης Μάντζιος με τον άνθρωπο της γαλλικής ομάδας να πηγαίνει για τον Κουμορτζί και τελικά να τρελαίνεται για τον επιθετικό του ΟΦΗ.

Ο άνθρωπος της ομάδας του Πριγκηπάτου βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης προκειμένου να παρακολουθήσει τον Γκανέζο αμυντικό μέσο των γηπεδούχων ωστόσο εκείνος που του “έκλεψε” την καρδιά ήταν ο 28χρονος φορ. Άλλωστε, η απόδοση του ήταν τέτοια που με ένα γκολ και μια ασίστ, ξετρέλανε τον κόσμο για ακόμα μια φορά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο κατάσκοπος της Μονακό ξετρελάθηκε τόσο πολύ με τον Βαγγέλη Μάντζιο που ρώτησε στην συνέχεια πληροφορίες για την αξία του ενώ πληροφορήθηκε ότι υπάρχει μπάι – άουτ στο συμβόλαιο του ύψους 150.000 ευρώ! 

Μένει να φανεί αν τον ερχόμενο Ιανουάριο θα πέσουν στο τραπέζι του ΟΦΗ προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για την αγορά του Βαγγέλη Μάντζιου που μέχρι στιγμής διανύει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 4 γκολ σε 6 παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook