Τα οικονομικά του ΟΦΗ μοναδικό θέμα συζήτησης στο ΔΣ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ με μοναδικό θέμα συζήτησης τα οικονομικά της ομάδας. Διαβάστε τι ειπώθηκε για το θέμα Βατσινά, την αδειοδότησης αλλά και την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες και ξεκίνησε λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα με την υπόθεση Βατσινά να αποτελεί και το επίκεντρο της συζήτησης. Ωστόσο, συζητήθηκαν και όλα τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά ζητήματα και τα οποία είναι άμεσα να λυθούν.

Ας πάρουμε τα θέματα ένα – ένα…

  • Για την υπόθεση Βατσινά: Το αδιέξοδο στο οποίο έχει έρθει η υπόθεση έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούνται “μπλοκαρισμένες” δύο δόσεις από Σούπερ Λιγκ και ΟΠΑΠ που ισοδυναμούν με ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ. Για αυτόν τον λόγο, συζητήθηκε να γίνει νέα επαφή με τους αδερφούς Βατσινά μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς και το ενδεχόμενο να κατατεθεί μια νέα και βελτιωμένη πρόταση μπας και οι πρώην μεγαλομέτοχοι πουν επιτέλους το πολυπόθητο “ναι”.
  • Για το θέμα της αδειοδότησης: Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule την Τρίτη θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ένας ορκωτός λογιστής από την Αθήνα ώστε να συζητηθούν όλες οι παράμετροι που αφορούν το θέμα της αδειοδότησης. Όπως τονίζουν στην ΠΑΕ, ο σύλλογος είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ωστόσο απομένει και η εξέλιξη στο θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η οποία φτάνει το 1,7 εκ. ευρώ. Στο ΔΣ αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα στις ενέργειες καταβολής του φόρου που αποτελεί ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ ώστε στην συνέχεια να προκηρυχθεί ημερομηνία έναρξης της αύξησης και να ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο η υπόθεση της αδειοδότησης.
Αυτό που τονίστηκε είναι ότι οι παραπάνω διαδικασίες εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της υπόθεσης Βατσινά και για αυτόν τον λόγο επιβάλλεται να βρεθεί η λύση στο θέμα που “καίει” τον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook