Τρίτο «όχι» από τους αδερφούς Βατσινά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι αδερφοί Βατσινά απάντησαν αρνητικά και στην τρίτη πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ και πλέον είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε και η τρίτη απόπειρα από την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ ώστε να βρεθεί μια λύση σε αυτήν την υπόθεση. Στον ΟΦΗ πίστευαν ότι η τρίτη και πιο βελτιωμένη – από κάθε άλλη – πρόταση θα γινόταν δεκτή από την πλευρά των πρώην μεγαλομετόχων ωστόσο οι ελπίδες αποδείχθηκαν “φρούδες”.

Για την τρίτη αρνητική απάντηση των αδερφών Βατσινά, συγκλήθηκε άτυπο ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ και το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ. Στην συνεδρίαση δεν πάρθηκε κάποια συγκεκριμένη απόφαση ενώ συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα και οι επόμενες ενέργειες που θα κινηθούν στην ομάδα.

Μεταξύ των προτάσεων, έπεσε στο “τραπέζι” και αυτή των μαζικών παραιτήσεων ωστόσο σε αυτήν αντέδρασαν μέλη του ΔΣ τονίζοντας ότι η “φυγή” δεν αποτελεί και λύση για το μέλλον του ΟΦΗ.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τα άκρα, με ότι συνέπειες συνεπάγονται αυτών των ενεργειών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook