Πήραν τις εγγυήσεις και υπογράφουν οι παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η συνάντηση των παικτών του ΟΦΗ με την διοίκηση της ομάδας για το θέμα των υπογραφών. Διαβάστε στο gentikoule.gr τι ειπώθηκε από τον Μαχλά, τι γραμμή κρατούν οι παίκτες και τι προβλέπεται να γίνει μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Πήραν τα έγγραφα και υπογράφουν
Όπως ανέφερε νωρίτερα το gentikoule.gr, το ραντεβού μεταξύ των παικτών του ΟΦΗ και της διοίκησης του Μαχλά δόθηκε στο “Βαρδινογιάννειο” προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να υπογράψουν τα έγγραφα που απαιτούνται για το θέμα της αδειοδότησης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας όπου τους περίμεναν οι Νίκος Μαχλάς, Αντώνης Κουτάντος και Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Ο τελευταίος τους μοίρασε τα έγγραφα ζητώντας τους να τα διαβάσουν, να συμβουλευτούν τους δικηγόρους τους και να τα φέρουν υπογεγραμμένα μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Όπως ήταν φυσιολογικό, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ζήτησαν τις κατάλληλες εγγυήσεις ότι κανένας δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματα που τους οφείλονται ενώ στην συνέχεια εξέφρασαν, μέσω διαλόγου, τις απορίες τους για το πως θα διασφαλίσουν τα χρήματα τους.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι για ακόμα μια φορά οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έδειξαν ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας όπως το έχουν κάνει κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Και ειδικά όλοι εκείνοι που έμειναν στον ΟΦΗ δίχως να αποχωρήσουν στην μέση της χρονιάς όπως το έκαναν κάποιοι άλλοι αφήνοντας την ομάδα στα “κρύα του λουτρού”.

Αφού πήραν τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά της διοίκησης ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματα τους αποχώρησαν και αναμένεται να υπογράψουν μέχρι το πρωί της Τετάρτης οπότε και τα έγγραφα με τις υπογραφές τους θα δοθούν στην διοίκηση του ΟΦΗ για να τα συμπεριλάβει στον φάκελο που θα εξεταστεί την Πέμπτη.

Μαχλάς: “Λίγη υπομονή ακόμα…”
Αυτός που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ήταν ο Νίκος Μαχλάς. Λίγα λεπτά, αφότου οι ποδοσφαιριστές πήραν στην κατοχή τους τα έγγραφα που απαιτούνταν, ο πρόεδρος του ΟΦΗ τους μίλησε αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα στάση τους.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπεριφορά που έχετε δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Δείχνετε με την στάση σας και την συμπεριφορά σας ότι αγαπάτε πραγματικά την ομάδα. Το ξαναλέω για ακόμα μια φορά ότι όσα έχουμε πει θα τηρηθούν. Κανένας από εσάς δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματα του. Θέλω να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα και να ξέρετε ότι μόλις η ομάδα πάρει την άνοδο θα εξοφληθείτε όλοι για όλα τα χρήματα που σας οφείλονται” ήταν τα λόγια του Μαχλά απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook