Το φιλικό Ελλάδα – Ρουμανία δίνει λύση στην υπόθεση Σουλεάπ (;)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια δύσκολη και σημαντική εβδομάδα ξεκινάει για τον ΟΦΗ αφού στο τέλος της (18/11) θα κριθούν δύο μάχες. Αυτή, της υπόθεσης Βατσινά και αυτή του Σουλεάπ. Για το θέμα του Ρουμάνου σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συνδρομή του Πιλάβιου με αφορμή το φιλικό της εθνικής ομάδας.

Ήδη, το Gentikoule είχε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα και την θέληση της ΕΠΟ να σταθεί στο πλευρό του ΟΦΗ αφού η ομάδα διαθέτει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν την αθωότητα της στην υπόθεση του Μάριους Σουλεάπ. Μάλιστα, για την υπόθεση του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή θα έχει και επαφή ο ίδιος ο Σοφοκλής Πιλάβιος που τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πρόεδρος Ομοσπονδίας: Να τάσσεται στο πλευρό των συλλόγων της χώρας του.

Η ΕΠΟ έχει ζητήσει την συνδρομή της Π.Ο. της Ρουμανίας ενώ στον ΟΦΗ έχουν την πληροφόρηση ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να έχει μια επαφή με τον ομόλογο του Μιρτσέα Σάντου ζητώντας του να επικοινωνήσει με τον Μάριους Σουλεάπ απαιτώντας του να στείλει στην ΦΙΦΑ το έγγραφο που δείχνει ότι έχει εξοφληθεί από τον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook