Ξεκίνησαν να σκέφτονται την αδειοδότηση στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” και για αυτόν τον λόγο στον ΟΦΗ έχουν ήδη ξεκινήσει να σκέφτονται την αδειοδότηση. Διαβάστε στο Gentikoule για την έλευση του ορκωτού λογιστή αλλά και το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ο ορκωτός λογιστής που θα αναλάβει το θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ δεν έχει σχέση με την Κρήτη και ήρθε στο Ηράκλειο την προηγούμενη εβδομάδα όπου συναντήθηκε με το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Εκείνοι από την πλευρά τους τον ενημέρωσαν για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα δίνοντας του κατευθύνσεις δίνοντας του παράλληλα το στίγμα που θα κινηθεί ο ΟΦΗ μέσα στις επόμενες εβδομάδες μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Παράλληλα, με την έλευση του ορκωτού λογιστή, στον ΟΦΗ θα προκηρύξουν έναρξη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μιας και αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη ώστε να προχωρήσει η ομάδα.

Η πιο σημαντική παράμετρος
Ωστόσο το πιο σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει και την αδειοδότηση στον μεγαλύτερο βαθμό είναι αυτό των προσφυγών. Στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται χρήματα προκειμένου να επέλθει ένας διακανονισμός και να υπάρξει συμφωνία. Άλλωστε, νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού όταν αφέθηκαν τα πάντα για την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να τρέχει και να μην… προλαβαίνει.

Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι μέσα στο επόμενο 10ημερο θα είναι σε θέση να “τρέξουν” μια σειρά από ζητήματα με πρώτο και πιο σημαντικό την προκήρυξη έναρξης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook