Στα γήπεδα «πετάει», στην τσέπη «πονάει»…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ “πετάει” εντός αγωνιστικών χώρων, εκτός γηπέδων όμως παραμένει προσγειωμένος αφού την ίδια ώρα τα οικονομικά προβλήματα συσσωρεύονται δίχως να έχει βρεθεί λύση.

Η νέα προσφυγή που έγινε γνωστή χθες ήρθε να προστεθεί στο υπάρχον οικονομικό πρόβλημα που “φουσκώνει” συνεχώς και για το οποίο, δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί λύση. Οι προσφυγές που αυξάνονται συνεχώς δεν δημιουργούν πρόβλημα στο άμεσο μέλλον (δηλαδή, σήμερα ή αύριο) όμως εφόσον δεν τακτοποιηθούν τότε θα αποτελέσουν “υψηλό εμπόδιο” στην υπόθεση της αδειοδότησης. Γιατί μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο η προσφυγή Ρούσεφ αφού έχουν προηγηθεί αυτές των Κιάσσου, Αγρίτη, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννη.

Ο οικονομικός “στραγγαλισμός” που έχει υποστεί η ομάδα λόγω της υπόθεσης Βατσινά αλλά και της δεδομένης έλλειψης ρευστού έχει φέρει την ομάδα στα πρόθυρα… “νευρικής κρίσης” με την διοίκηση του ΟΦΗ να καλείται να την βγάλει από αυτήν την δύσκολη κατάσταση που έχει μπει. Και βέβαια, κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Μαχλά και το συμβούλιο του αφού κάτω από υπεράνθρωπες προσπάθειες καλούνται να βρουν λύσεις. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι ΤΩΡΑ απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός αλλά και ΟΡΓΑΝΩΣΗ στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής προκειμένου η ομάδα να μην κινδυνεύσει.

Η 18η Οκτωβρίου θα αποτελέσει μια ημερομηνία – “σταθμός” για τον φετινό ΟΦΗ αφού θα γίνει η δίκη για την υπόθεση Βατσινά που αν λήξει αρνητικά, τότε γίνεται κατανοητό ότι θα δημιουργηθούν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook