Φορτσ-Αρη για μία ακόμα νίκη

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Να φτάσει σε μια ακομα νίκη που θα τον διατηρήσει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας θέλει ο ΟΦΗ , ο οποίος στις 17:15 (Live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Σε ένα “Γεντί Κουλέ” που αναμένεται να αποτελέσει για ακόμα ένα παιχνίδι “φρούριο” ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να πάρει μια ακόμη εντός έδρας νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη, ούτως ώστε να ανέβει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

O τεχνικός του ΟΦΗ στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη επέλεξε τους παρακάτω παίκτες:
Βεζυρίδης, Κάρολ, Ρόβας, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Κατάϊ, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Σόουζα, Σίσιτς.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι με τον Άρη φαίνεται να προορίζεται σε δύο αλλαγές σχετικά με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης–Γεωργίου.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, με τον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να παίζει σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Μποντόρ και Βερόν με τον Ζόρτι Λόπεζ να φαίνεται να μένει στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος στο  αριστερο άκρο ο Σίσιτς, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Χόρχε Λόπεζ και Παπουλή.