Δεληζήσης: «Πρέπει να συνεχιστεί η αγωνιστική περίοδος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αγωνιστική περίοδος θα πρέπει να ολοκληρωθεί, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο παίκτης  του Άρη ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην ζωή που κάνει με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero 107.4:

Για την περίοδο του κορωνοϊού και το γεγονός ότι είναι στο σπίτι: «Είναι εξωπραγματικό. Δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά πρέπει να μείνουμε σπίτι και να ακολουθούμε τις οδηγίες».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έχουμε ένα πρόγραμμα από την ομάδα, αλλά εγώ το κάνω έξω. Αυτούς που το καταφέρνουν στο σπίτι δεν μπορώ να τους καταλάβω. Και ειδικά με προπόνηση που έχει να κάνει με τρέξιμο».

Για την επίδραση αυτής της περιόδου σε έναν ποδοσφαιριστή: «Χάνεις τον ρυθμό σου, είναι λογικό. Ένας επαγγελματίας όμως μπορεί να κρατηθεί σ’ ένα καλό επίπεδο, κυρίως όσον αφορά την φυσική κατάσταση και την μυϊκή δύναμη. Με δύο εβδομάδες προπονήσεων, θα είμαστε έτοιμοι».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην αγωνιστική δράση: «Άποψή μου είναι ότι πρέπει να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνει, θα είμαστε τέσσερις μήνες σε απραξία. Είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο βλέπουμε σε άλλες χώρες. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο. Σε 1-1,5 μήνα θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook