Η παράγκα ζει και βασιλεύει!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μήτσιος δεν είδε 2 πεντακάθαρα πέναλτι πάνω στον Μάντζιο, στον οποίο έδωσε δύο κίτρινες για θέατρο με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει! Ο Άρης πήρε τη νίκη με 0-1 και ο ΟΦΗ πάει αποδεκατισμένος στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ, καθώς στην συνέχεια αποβλήθηκε και ο Ταυλαρίδης!

Αρκετά καλό παιχνίδι είδαμε στο πρώτο ημίωρο με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, με τον ΟΦΗ να έχει μια ελαφρά υπεροχή.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού όταν το σουτ του Φατί δεν ανησύχησε τον Κάρολ.

Η «απάντηση» του ΟΦΗ ήρθε στο 10 όταν στο σουτ του Μπολούτ, η  μπάλα κόντραρε και ο κίνδυνος πέρασε για την εστία του Βελλίδη. Ακολούθησε ένα πολύ καλό 3λεπτο για τις δύο ομάδες καθώς στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Γιαννώτα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μάντζιος σε πλεονεκτική θέση δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε με τον Βελλίδη να μπλοκάρει. Στο 13΄ ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια από τον Χόρχε Λόπεζ, ο τελευταίος πάσαρε στον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Φατί και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 19΄ ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ.Το σουτ του Σουμπίνιο, κόντραρε στον Σανκαρέ, ενώ στην συνέχεια της φάσης, μετά από σέντρα του Σανκαρέ, ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να βάλει το πόδι του και ο κίνδυνος πέρασε για την εστία του Άρη.

Μετά το πολύ καλό 20λεπτο από τον ΟΦΗ, ο Άρης άρχισε να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού και στην πρώτη αξιόλογη επίθεση ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ο Ούμπιντες έβγαλε μια γλυκιά σέντρα, ο Γιαννιώτας έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον Άρη.

Το γκολ του Άρη αποσυντόνισε τους παίκτες του ΟΦΗ, με τους Θεσσαλονικείς  να έχουν τον έλεγχο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και να χάνουν νέα ευκαιρία στο 37΄ όταν ο Καστίγιο  μπήκε μες στην περιοχή όμως καθυστέρησε  και κόπηκε.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει και στο 49, η σέντρα-σουτ του Μπουλούτ,  βρήκε σε ετοιμότητα τον  Βελλίδη, ο οποίος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 71΄ όταν ο Βελλίδης «κατέβασε ρολά» και κράτησε το προβάδισμα για τον Άρη. Ο Σουμπίνιο έκανε το κόρνερ, ο Ταυλαρίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Γεωργίου έκανε την προβολή και ο Βελλίδης έδιωξε ενστικτωδώς.

Από εκεί και πέρα στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Μήτσιος ο οποίος τα έκανε μαντάρα. Στο 78΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Ούμπιντες αποβάλλωντας τον. Τρία λεπτά αργότερα μετά το πρώτο λάθος του είπε να ρεφάρει όταν ο Μάντζιος ανατράπηκε καθαρά από τον Σανκαρέ με τον διαιτητή να μην δίνει το πέναλτι και να αποβάλει τον παίκτη του Άρη καθώς ο επιθετικός του ΟΦΗ ήταν σε προφανής θέση για γκολ, ενώ στην συνέχεια της φάσης έδωσε κάρτα στον Μάντζιο για διαμαρτυρίες,

Στο 86΄ σε μια φάση καρμπόν ο Σανκαρέ ανατρέπει και πάλι τον Μάντζιο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει δεύτερη κίτρινη για θέατρο στον Μάντζιο! Το ρεσιτάλ από τον διαιτητή της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα όταν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Ταυλαρίδη και αποδεκάτισε τον ΟΦΗ εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Το Live του αγώνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook