Κάρολ: “Δεν ξεχνάω το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε στο Sport24.gr για την σύντομη πορεία του στον ΟΦΗ και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην υπόλοιπη ζωή του, μιας και είχε φτάσει στο… τέρμα.

Διαβάστε εδώ μεταξύ άλλων τι ανέφερε για τον ΟΦΗ:

– Και ύστερα ήρθε για εσένα ο ΟΦΗ…

“Ναι, αυτή η στιγμή έπαιξε καθοριστικό ρόλο τόσο στην υπόλοιπη ζωή μου μέχρι σήμερα, αλλά και στην καριέρα που συνέχισα να κάνω. Με κάλεσε ένας Έλληνας μάνατζερ και μου πρότεινε να συνεχίσω στον ΟΦΗ. Μίλησα στη σύζυγό μου. Μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να είμαστε μαζί. Αυτό σήμανε πολλά για εμένα. Αναγεννήθηκα.

Και στην Ελλάδα μπορώ να σου πω ότι τα ερεθίσματα ήταν πολλά. Εκπληκτικός καιρός, βόλτες, θα μπορούσα να παρασυρθώ. Δεν δοκίμασα κανένα είδος αλκοόλ όμως. Ήμουν δυνατός χαρακτήρας. Ακόμα και με την ομάδα όταν βγαίναμε, τίποτα. Η σύζυγός μου δοκίμαζε μόνο ρακί (γέλια)”.

– Τι θυμάσαι περισσότερο από τη σύντομη θητεία σου στον ΟΦΗ;

“Μου είχε κάνει εντύπωση που οι οπαδοί λέγονταν “φίδια”. Είχε και ο γιος μου ένα φίδι στο σπίτι και θυμάμαι να του το αναφέρω. Δεν ξεχνάω το Γεντί Κουλέ, την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί.

Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Απόλαυσα κάθε στιγμή. Χαίρομαι που έχουν επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και που τερμάτισαν φέτος ψηλά. Ένα μεγάλο μπράβο τους στέλνω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook