“Σημαδεμένοι” Μάντζιος και Ταυλαρίδης λένε στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η πρώτη ήττα στο “Γεντί Κουλέ” εκτός από βαθμολογικές έφερε και αγωνιστικές απώλειες για τον ΟΦΗ καθώς οι Μάντζιος και Ταυλαρίδης δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, κάτι που μόνο τυχαίο δεν θεωρούν στην ομάδα.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, πρώτη εντός έδρας και μετά από πάντε θετικά αποτελέσματα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν πήρε κάτι σε παιχνίδι. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πως κάποια στιγμή θα έρχονταν και η ήττα ωστόσο κανείς δεν μπορεί να χωνέψει, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, δηλαδή ελέω Μήτσιου.

Ο Ηπειρώτης ρέφερι μέσα σε ένα εικοσάλεπτο κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω του καθώς δεν έδωσε δύο οφθαλμοφανέστατα πέναλτι, ενώ έδειξε και την κόκκινη κάρτα σε Μάντζιο και Ταυλαρίδη. Στην ομάδα όπως είμαι καιλογικό  έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ. Μήτσιου καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης εκτός από το ότι στέρησε από την ομάδα τουλάχιστον τον ένα βαθμό, τις στέρησε και την ευκαιρία να πάει με ένα “γεμάτο” ρόστερ στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, στον ΟΦΗ θεωρούν πως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως Μάντζιος και Ταυλαρίδης αποβλήθηκαν πριν τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook