Η αποβολή Ταυλαρίδη και οι Βάντο, Σόουζα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H αποβολή του Ταυλαρίδη στο παιχνίδι με τον Άρη και η μη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται να φέρνει τον Βάντο στην ενδεκάδα του ΟΦΗ μιας και υποχρεώνει τον Αναστόπουλο να ανακατέψει την τραπούλα στην άμυνα.

Πλέον, ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να αλλάξει πλήρως την άμυνα του ΟΦΗ αφού τα προβλήματα τραυματισμών και οι περιορισμένες επιλογές δεν του δίνουν την δυνατότητα να για πολλά σχέδια.

H επιστροφή Σόουζα
Βέβαια, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στην διάθεση του και τον Ντένις Σόουζα καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε επιστρέφοντας στην αποστολή του ΟΦΗ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι γρήγορος και τεχνίτης, οπότε έχει πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός προκειμένου να παραμείνει αριστερά οΜπουλούτ.

Όσον αφορά την θέση του αριστερού μπακ, Πίτσος και Μπούρμπος έχουν τεθεί νοκ άουτ με αποτέλεσμα ο Βάντο να είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε αυτήν την θέση. Από την στιγμή μάλιστα που ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΟΦΗ τότε το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε διαφορετική περίπτωση, ένα ενδεχόμενο είναι να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ ο Μποντόρ που επίσης έχει την δυνατότητα να παίξει σε αυτήν την θέση. Ωστόσο, όπως και να’ χει είναι πασιφανές το γεγονός ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται να πάρει το 100% των παικτών που θα παίξουν στα άκρα μιας και οι Κούινσι, Λέτο, Ζέκα είναι κίνδυνος – θάνατος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook