Παπαβραμίδης: «Ο Ηρακλής συζητάει για ΑΦΜ ομάδας Superleague»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έτοιμος να μπει στον Ηρακλή εμφανίζεται ο επιχειρηματίας, Χρόνης Παπαβραμίδης, ο οποίος μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης είπε πως είναι σε συζητήσεις και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για αγορά ΑΦΜ που θα επαναφέρει τον Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για το αν μίλησαν για κατηγορία που θα παίξει ο Ηρακλής: «Εγώ μιλάω με τον Ηρακλή για να παίξει στην Σούπερλιγκ. Συζητάμε για μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας για να πάρουμε το ΑΦΜ, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Αν δεν υπάρχει συμφωνία, θα αρχίσουν οι διαψεύσεις και όλα τα σχετικά. Είμαστε κοντά στο οικονομικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Πρέπει να κάνουμε συζητήσεις αρκετές για να διασφαλίσουμε όλη αυτή την προσπάθεια. Πρόκειται για ομάδα Σούπερλιγκ που μπορεί να «μετακομίσει» στην Θεσσαλονίκη». Αν μπορώ να χτίσω κάτι με την βοήθεια του κόσμου, θα είναι τιμή μου. Θέλω ο κόσμος να με στηρίξει, δεν μου αρέσει ούτε να με χαϊδεύουν, ούτε να τους χαϊδεύω.

Γνωρίζω πολύ καλά τους νόμους, θα κάνουμε την συνάντηση από κοντά γιατί τηλεφωνικά που μιλήσαμε είμαστε σε καλό σημείο. Θα είναι τιμή για μένα, συγκινούμε μόνο στην ιδέα ότι θα ασχοληθώ με τον Ηρακλή. Έχουν περάσει ομάδες που έχουν κάνει αίσχη και ο Ηρακλής έχει τιμωρηθεί τόσες φορές, χωρίς να έχει κάνει τίποτα».

Για τους ανθρώπους που συνεργάζεται: «Ο Μάκης ο Κατσαβάκης εκτός από φίλος, είναι και κουμπάρος μου, γιατί εγώ τον πάντρεψα. Τον Νοέμβριο μπήκα στον Αγροτικό Αστέρα που η ομάδα ήταν σε δύσκολη κατάσταση και κάναμε σε όλο το δέυτερο γύρο μόλις μια ήττα. Δεν είναι ότι έκανα κάτι σημαντικό, άλλα άλλαξε η ενέργεια».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Πρέπει να κάνουμε μια τελική κουβέντα με έναν άνθρωπο της ομάδας από την Σούπερλιγκ και στην συνέχεια με 3-4 Ηρακλειδείς που έχουν την δυνατότητα για να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια. Σήμερα μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας που ενδιαφέρομαστε να πάρουμε το ΑΦΜ, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι μόνο το οικονομικό. Αυτή την στιγμή θα πω 50-50, αλλά αύριο μπορώ να σου πω παραπάνω ποσοστό είτε από την μια πλευρά, είτε από την άλλη».