Θέμα: Τι ισχύει με Σεμέντο και Τραμπζονσπόρ: Κανένα θέμα Σεμέντο προς το παρόν λένε οι Τούρκοι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι λένε οι ρεπόρτερ της Τραμπζονσπόρ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον 24χρονο εξτρέμ του ΟΦΗ. 

Χθες αναφέραμε σε εκτενές ρεπορτάζ του Gentikoule πως μέχρι στιγμής στα γραφεία της Φορτούνα Σιτάρντ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για την αγορά του Λισάντρο Σεμέντο παρότι την τελευταία εβδομάδα επιμένουν στην Τουρκία για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ. Βάσιμες πληροφορίες του Gentikoule και κατόπιν επικοινωνίας με συναδέλφους από την γειτονική χώρα, αναφέρουν πως πράγματι σκάουτερ των Τούρκων που αυτήν την στιγμή εφόσον διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, ανακηρύσσονται πρωταθλητές καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (υπερτερούν στην ισοβαθμία με την Μπασακχεσίρ), έχουν παρακολουθήσει τον Λισάντρο Σεμέντο έχοντας αποκτήσει προσωπική άποψη για τον εξτρέμ του ΟΦΗ.

Ωστόσο, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα προς το παρόν. Αυτό τονίζουν κύκλοι της Τραμπζονσπόρ σε επαφές που είχαν με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου. “Ναι γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση προς το παρόν” έλεγαν στελέχη του τούρκικου συλλόγου μιλώντας με συναδέλφους από την Τουρκία καθώς ήδη την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν συνεχόμενα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Λισάντρο Σεμέντο.

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως οι Τούρκοι ναι μεν γνωρίζουν τον Σεμέντο ωστόσο δεν έχουν κάνει καμία κίνηση αφού υπάρχει και μια άλλη παράμετρο που αφορά νυν παίκτη της Τραμπζονσπόρ και επηρεάζει αρκετά το κεφάλαιο του εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε. Το κεφάλαιο αυτό αφορά τον μεσοεπιθετικό από τη Νιγηρία Άντονι Ενουακαέμε που φέτος σε 24 συμμετοχές είχε 13 γκολ και 11 ασίστ και είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Λισάντρο Σεμέντο. Ο 31χρονος Νιγηριανός ήταν ο mvp της φετινής πορείας της Τραμπζονσπόρ και δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια ενώ η άλλη σημαντική παράμετρος αφορά το τι θα γίνει με μια πιθανή παρουσία του συλλόγου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ – εφόσον αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην Τουρκία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook