Αυτή είναι η αντιπρόταση του ΠΣΑΠ στη Λίγκα για τις περικοπές

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Δεν φαίνεται να πείθονται οι ποδοσφαιριστές των ομάδων για την μειώσει των μισθών και αναμένεται να κάνουν την δίκη τους πρόταση.

Αρνητική αναμένεται να είναι η απάντηση των ποδοσφαιριστών στην πρόταση της Σούπερ Λίγκας για ψαλίδι ύψους 33% στις αποδοχές τους, εαν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού ή 25% εάν ολοκληρωθεί. Την απόφασή τους αναμένεται να κοινοποιήσουν στην Λίγκα μέσω email την Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές θεωρούν άδικη την πρόταση της Σούπερ Λίγκας και ετοιμάζονται να αντιπροτείνουν κάθε ομάδα να διαπραγματευτεί ξεχωριστά το ποσοστό μείωσης των συμβολαίων με τους παίκτες της. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο η κάθε ομάδα να φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και να βρεθεί η χρυσή τομή.

Κατά τη διάρκεαι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στο Δ.Σ του ΠΣΑΠ και τους αρχηγούς των 14 ομάδων έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να ισχύσει το ποσοστό μείωσης 25%, αλλά μόνο για τους μήνες της πανδημίας (Μάρτιος-Ιούνιος). Η πρόταση ωστόσο απορρίφθηκε, αφού αρκετοί αρχηγοί δεν συμφώνησαν.