Κούγιας: «Ο Ουάρντα είναι σαν παιδί μου»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε για τις σχέσεις του με τον Αιγύπτιο, ενώ σχολίασε ακόμη πως «αν είχα τα λεφτά του Σαββίδη και ήμουν στον ΠΑΟΚ, με τα μισά απ’ αυτά θα έπαιρνα πέντε πρωταθλήματα σε επτά χρόνια».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τον ΠΑΟΚ: «Αν είχα τα λεφτά του Σαββίδη και ήμουν στον ΠΑΟΚ, με τα μισά απ’ αυτά θα έπαιρνα πέντε πρωταθλήματα σε επτά χρόνια! Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ γηρασμένη ομάδα και δεν έχουν μεταπωλητική αξία οι περισσότεροι παίκτες, για αυτό χρειάζεται μια ανανέωση. Η σχέση μου με τον Ιβάν Σαββίδη, τον Μάκη Γκαγκάτση και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές. Δεν έχει σημασία αν παίρνω το μέρος του Ολυμπιακού ή όχι, οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές. Με την Ξάνθη έχω θέμα, όχι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη και των ΜΜΕ που έχει, είναι τιμή μου να είμαι δικηγόρος αυτών των επιχειρήσεων.Στη συζήτηση που είχαμε κάνει σε προσωπικό επίπεδο με τον Σαββίδη, του το είχα πει ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη και ότι στραβό γίνει θα το πω. Το ίδιο είχα κάνει και με τον Μαρινάκη. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είμαι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ σε μια υπόθεση στο μέλλον».

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι σαν παιδί μου, τον έχω σαν παιδί μου. Είναι… μωρό παιδί και για αυτό τον αντιμετώπισα έτσι. Ο Ουάρντα ένιωσε την αγάπη στην Λάρισα και για αυτό έπαιξε καλά εδώ. Όμως με την επανέναρξη των προπονήσεων δεν ήρθε να κάνει τεστ και δεν ήρθε να κάνει προπονήσεις. Ζήτησε πέντε μέρες άδεια από τον Γρηγορίου, αυτός τον παρέπεμψε σε εμένα, του είπα και εγώ όχι στο να πάρει άδεια και πήρε άδεια… από τη σημαία. Έχουμε μια άριστη σχέση. Καμία πρόταση δεν υπήρχε από τον Ολυμπιακό ποτέ, σας διαβεβαιώνω.

Για τον Γιάννη Μασούρα: «Όσο για τον Μασούρα είναι αχαριστία αυτό που έκανε. Έχει τεράστιες δυνατότητες και κακώς δεν αξιοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό. Για μένα έχει καλύτερη βάση από τον Τσιμίκα και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Μπορούσαμε να τον… ζωντανέψουμε όπως με τον Ουάρντα, αλλά έχει μπλέξει με έναν κομπογιαννίτη γιατρό στη Λάρισα που του έκανε προπονήσεις για στίβο και έπαθε τέσσερις θλάσεις».

Για την προεδρία της Super League: «Επειδή είμαι ιδιοκτήτης ομάδας, με καίει να προστατεύσω τα λεφτά μου. Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα γίνει μόνο αν το θέλουν οι μεγάλοι.  Δεν θα κάτσω να σκάσω, αν δέχομαι πόλεμο από τους μεγάλους. Θέλω να αναλάβω την προεδρία στη Λίγκα, αλλά μόνο με τη στήριξη των μεγάλων».