Προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ» – Ευκαιρία για…ανάσες την Κυριακή!

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Στο «Γεντί Κουλέ» μετά από δυο σχεδόν μήνες επέστρεψε ο ΟΦΗ αφού η ομάδα πραγματοποίησε εκεί την σημερινή της προπόνηση.

Τώρα όσον αφορά τους τραυματίες οι γνωστοί Κοροβεσης, Φερειρα και Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκαν. Για αύριο ο Γιώργος Σίμος έδωσε ρεπό στους παίκτες.

Η ενημέρωση:

Την ευκαιρία να πατήσουν και πάλι το χορτάρι του «Θ. Βαρδινογιάννης» είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, μετά από 83 ημέρες και συγκεκριμένα μετά από την 1η Μαρτίου, όταν απέναντι στη Λαμία πανηγύρισαν τη νίκη και την κατάκτηση της 5ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/5) ο Γιώργος Σίμος και οι παίκτες του επέστρεψαν στο μέρος που έζησαν φέτος υπέροχες στιγμές και ουσιαστικά έκαναν …πρόβα play offs σε άδειες εξέδρες, με την προπόνηση να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αγωνιστικό παιχνίδι. Αρχικά πάντως ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν για αρκετή ώρα έμφαση σε ασκήσεις μεταβιβάσεων και μεταβάσεων.

Ο Νίκος Κοροβέσης έκανε θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκε. Ο Felipe Souza ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μια ακόμη ημέρα. Αύριο, Κυριακή (24/5), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (25/5) και θα είναι διπλή, στις 08:30 το πρωί και στις 18:15 το απόγευμα.