Μένει μέχρι 15 Δεκεμβρίου το Δ.Σ-αναζητείται άμεσα 1,5 εκατομμύριο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η υφιστάμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θα συνεχίσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Aναζητείται άμεσα 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ξεκινάνε οι πρώτες επαφές και κρούσεις για χορηγίες.

Αν μέχρι τότε δεν έχουν βρεθεί οικονομικές λύσεις, τότε θα παραιτηθεί το Δ.Σ. και η ΠΑΕ ΟΦΗ είτε θα κληθεί να αναδείξει νέα διοίκηση μέσα από Γενική Συνέλευση που θα προκηρυχθεί, είτε θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

Μετά από 6 ώρες συνεδρίασης του διοικητικού που συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει κανένα μέλος σε παραίτηση από την θέση του σε τούτη την φάση αλλά να εξαντληθούν τα περιθώρια επαφών σε αυτό το διάστημα που μεσολαβεί με επιφανείς επιχειρηματίες, για να ζητηθεί απ αυτούς οικονομική βοήθεια. Στον ΟΦΗ πλέον ξεκινάνε ήδη τις πρώτες επαφές ωστέ να βρεθεί άμεσα 1,5 εκ. ευρώ ώστε η ομάδα να καλύψει κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις αλλά και αυτές που αναμένεται να έρθουν.

Μάλιστα για το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει η ΠΑΕ ΟΦΗ θα κάνει συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τρίτη για να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook