Οικονόμου: «Στόχος μου να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ιταλία»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Έλληνας στόπερ της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα zerocinquantuno.it για το πέρασμά του από την Μπολόνια, τις αναμνήσεις του και το δέσιμό του με την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Ελλάδα για την Ένωση τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Οικονόμου μεταξύ άλλων τόνισε πως αποτελεί βασικό του στόχο να επιστρέψει στο ιταλικό ποδόσφαιρο κάποια στιγμή.

Αρχικά μιλώντας για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα ανέφερε: «Τα πράγματα είναι πολύ καλά, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Η κυβέρνηση είδε τι είχε γίνει δυστυχώς στην Ιταλία και αμέσως διέταξε το lockdown σταματώντας την εξάπλωση του ιού. Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσαμε ομαδικές προπονήσεις και το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στις 6 Ιουνίου».

Για την απόφασή του να υπογράψει στην ΑΕΚ το 2018 ως δανεικός: «Μετά από κακές σεζόν γεμάτες τραυματισμούς σε ΣΠΑΛ και Μπάρι το καλοκαίρι του 2018 σκέφτηκα πως ήταν ώρα να επιστρέψω. Έλειπα πέντε χρόνια και η ΑΕΚ είχε εκφράσει συχνά ενδιαφέρον. Αποδέχθηκα την πρόταση δανεισμού. Όλα πήγαν καλά καθώς εκτός από την πρόκριση στο Champions League τερματίσαμε τρίτοι στο πρωτάθλημα και φτάσαμε ως τον τελικό του Κυπέλλου».