Με 19 “κομάντος” στην αποστολή ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεκαεννέα παίκτες επέλεξε για την αποστολή ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο κ. Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ.

Αναλυτικά oι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Ζορμπάς, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ουκάρ, Ζόρντι Λόπεζ, Καμπάνταης, Μποντόρ, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεζ, Σουμπίνιο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης, Μάντζιος και οι τραυματίες Μπούρμπος, Πίτσος,
Οι δύο πρώτοι στο αυριανό ματς θα εκτίσουν τη ποινή της μιας αγωνιστικής που τους έχει επιβληθεί γιατί αποβλήθηκαν στον αγώνα με τον Αρη.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαχσανίδης, Κατάϊ, Μονιάκης, Νύκταρης, Χαριτωνίδης.
Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Κυριακή το βράδυ.

Στο πλάνο του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι της Κυριακής (17:15 live Αthletic Radio 104,2 και Gentikoule), υπάρχει και ο Μποντόρ, ο οποίος εφ’ όσον οριστικά ο Μπουλούτ μετακομίσει στο κέντρο της άμυνας, τότε ο Ούγγρος  θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο καθώς φαίνεται να προτιμάται από τον Βάντο, ο οποίος ναι μεν είναι έτοιμος, ωστόσο δεν έχει ακόμα πολλά παιχνίδι στα πόδια του.

Αν  ο τεχνικός του ΟΦΗ επιλέξει τον Βραζιλιάνο Σόουζα, για το κέντρο της άμυνας τότε θα παραμείνει αριστερά ο Μπουλούτ.

Στις υπόλοιπες θέσεις κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ, δεξιά ο Γαλανόπουλος και ο Γεωργίου στο κέντρο της άμυνας. Ο Κάλαιτζιτς θα είναι στα χαφ με τον Ζόρντι Λόπεζ ή και τον Μποντόρ αν δούμε στην ενδεκάδα τους Σόουζα και Μπουλούτ. Μπροστά από τα χαφ, σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Σουμπίνιο. Αριστερά ο Σίσιτς, δεξιά ο Παπουλής (ή ο Χόρχε Λόπες) και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμπάνταης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook