Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε….

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η δυσμένης παράδοση που έχει ο ΟΦΗ στα εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε και σήμερα στο ΟΑΚΑ αν και πάλεψε μέχρι τέλους δεδομένων και των απουσιών των Μάντζιου – Ταυλαρίδη.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1. Τα γκολ των “πράσινων” οι Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο με πέναλτι, είχε μειώσει σε 2-1 από την άσπρη βούλα ο Κάλαϊτζιτς.

Προηγήθηκε 1-0 με τον Ζέκα στο 14΄, το 2-0 έκανε ο Κλέϊτον στο 48΄από δύο λάθη της άμυνας του ΟΦΗ που αδράνησε. Ο ΟΦΗ μείωσε με πέναλτι του Καλαϊτζιτς στο 58΄ που κέρδισε ο Παπουλής  όμως ο ΠΑΟ επίσης με πέναλτι που κέρδισε ο Μαυρίας και εκτέλεσε ο Λέτο στο 75΄έκανε το 3-1.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Κάρολ που κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με τους Γεωργίου και Σόουζα που ήταν οι δυο κεντρικοί αμυντικοί. Οι Γαλανόπουλος και Μπουλούτ αγωνίστηκαν στα άκρα της άμυνας, με τους Μπόντορ, Κάλαϊτζιτς να είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Παπουλής, Σουμπίνιο και Σίσιτς ήταν οι τρεις μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Καμπάνταης αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με 4-4-1-1 και τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Οι Κατσουράνης και Σιμάο ήταν οι δυο κεντρικοί χαφ, ενώ οι Ζέκα και Κουίνσι αγωνίστηκαν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Ο Κλείτον ξεκίνησε ως επιτελικός μέσος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Λέτο.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 8′, όταν ο Σίσιτς ανάγκασε τον Καπίνο στην πρώτη καλή επέμβαση στην αναμέτρηση.

Στο 14′ ο Κατσουράνης βρήκε στη μεγάλη περιοχή τον Ζέκα και ο Πορτογάλος κατάφερε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, ανοίγοντας το σκορ για το «τριφύλλι».

Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 35′ με το σουτ του Καμπάνταη και έδειχνε αρκετά απειλητικός στις αντεπιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και αφού απείλησε με τον Λέτο στο 46′, κατάφερε στην εξέλιξη της φάσης να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Κλέιτον δε δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ, διαμορφώνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 57′ ο Καπίνο ανέτρεψε τον Παπουλή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κάλαϊτζιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των «πράσινων», μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Όμως στο 74΄ο Μαυρίας κέρδισε πέναλτι από τον Γεωργίου και ο  Λέτο μετέτρεψε την ποινή σε γκολ και έδωσε και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων στους «πράσινους».

Παναθηναικός: Καπίνο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο (84′ Bιτόλο), Κατσουράνης, Ζέκα, Κουινσί, Κλέιτον (66′ Μαυρίας), Λέτο.

ΟΦΗ : Καρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Σόουζα, Μπόντορ (70′ Βάντο) , Κάλατζιτς, Σίσιτς(55′ Χόρχε Λόπες), Παπουλής (79′ Χορχε Λόπες), Σουμπίνιο, Καπάνταης.

Δείτε το Live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook