Νίλι και ΟΦΗ: Απορρίφθηκε από τα μέσα Μάη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή γράφονται πολλά δεξιά και αριστερά το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση του Ισπανού για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες θητείας στην Ινδία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λάρισα ενώ πράγματι απασχόλησε τον ΟΦΗ στις αρχές του Μάη. Ο Νίλι βρισκόταν στην λίστα του ΟΦΗ, όπως και τον περασμένο Γενάρη όταν δεν προχώρησε η υπόθεση του λόγω των χρημάτων που ζητούσε ο Πλατανιάς και στις αρχές του προηγούμενου μήνα υπήρξαν επαφές με τον εκπρόσωπο του. Ωστόσο, δεν υπήρξε κάτι παραπάνω απλά έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές και η ιστορία έμεινε εκεί.

Λίγες εβδομάδες μετά ο ΟΦΗ ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Ισπανού ποδοσφαιριστή ότι το ενδιαφέρον παύει να υφίσταται. Στις 26 Μαΐου είχαμε αποκαλύψει ότι ο ΟΦΗ είχε αφήσει στην άκρη τον Ισπανό, δεν του ζήτησε ποτέ να περιμένει τον σύλλογο γιατί δεν λειτουργεί έτσι το club και μάλιστα η πλευρά του είχε ενημερωθεί πως η ομάδα δεν ενδιαφέρεται πλέον. Μάλιστα όπως είχαμε τονίσει ο ΟΦΗ έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι καλύτερες από εκείνες του Νίλι και για αυτόν τον λόγο η ομάδα δεν σκόπευε να ασχοληθεί πλέον με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά.

Τα πράγματα είναι λοιπόν απλά επειδή γράφτηκαν αρκετά το τελευταίο 24ωρο. Ο ΟΦΗ απέρριψε τον Ισπανό από τα μέσα του Μάη και κανένας παίκτης δεν χάθηκε για την ομάδα όπως είχε γράψει το Gentikoule από τις 26 Μαΐου.