Και τώρα ο Αστέρας…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ήττα του ΟΦΗ σε συνδυασμό με τις νίκες των Εργοτέλη και Ξάνθη έφεραν τους “ασπρόμαυρους” στην έβδομη θέση όπου συγκατοικούν με τον “συμπολίτη” και τους Ακρίτες στους 12 βαθμούς.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν μια ήττα που μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε και “μέσα στο πρόγραμμα”, ωστόσο σε συνδυασμό και με την ήττα από τον Άρη δεν αφήνει άλλα περιθώρια απωλειών για τον ΟΦΗ.  Ο Νίκος Αναστόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και πλέον θα ξεκινήσει την προετοιμασία των παικτών του για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο στο “Γεντί Κουλέ” με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ για το προσεχές παιχνίδι με τους Αρκάδες θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Μάντζιο και Ταυλαρίδη, οι οποίοι επανέρχονται μετά την τιμωρία τους.

*Σήμερα αναμένεται να εκτιμηθεί και το μέγεθος του τραυματισμού του Φώτη Παπουλή. Ο επιθετικός του ΟΦΗ ένωσε ένα σφίξιμο και αντικαταστάθηκε στο 79, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για τον τραυματισμό του παίκτη, ο οποίος ενδέχεται να μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι και την Τρίτη για να μην καταπονηθεί ο οργανισμός του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook