Απάντηση – καταγγελία Κοτσιφάκη στο Gentikoule: “Μέλος του Δ.Σ. έχει τα κλειδιά 2,5 χρόνια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνέχεια του πρωινού ρεπορτάζ του Gentikoule για το ακίνητο ιδιοκτησίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην 25ης Αυγούστου, ο Υπεύθυνος Περιουσίας του Α.Σ. Αντώνης Κοτσιφάκης απέστειλε δήλωση – επιστολή όπου διατυπώνονται σοβαρές καταγγελίες.

Το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Αντώνης Κοτσιφάκης απάντησε, με επίσημη δήλωση – επιστολή, στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Gentikoule προχωρώντας σε σοβαρές καταγγελίες υποστηρίζοντας ότι τα κλειδιά του ακινήτου ανήκουν στην κατοχή μέλους του Ερασιτέχνη με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστό.

Πρέπει να τονίσουμε πως μετά τις σοβαρές καταγγελίες του κ. Κοτσιφάκη, αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για όσα αναφέρει το μέλος του Δ.Σ.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Κοτσιφάκη

“Αγαπητέ κύριε Σαρρή με ρωτάτε το τι γίνεται με το ακίνητο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που βρίσκεται στην 25ης Αυγούστου και γιατί δεν αξιοποιείται την στιγμή που ο Ερασιτέχνης έχει ανάγκη εσόδων.

Θέλω λοιπόν να σας απαντήσω με λύπη ότι:

Είναι 2,5 χρόνια τώρα που κάποιος συνάδελφος από το Δ.Σ. έχει πάρει τα κλειδιά του γραφείου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω μέσα ως υπεύθυνος της περιουσίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Όλα αυτά τα χρόνια ζητώ επιμόνως τα κλειδιά, το έχω κάνει θέμα στο Δ.Σ. και κανείς δεν μου απαντάει. Έπειτα λοιπόν από αυτά, έκανα μια προσπάθεια με κλειδαρά για να ανοίξω το γραφείο. Δεν μπόρεσα όμως γιατί η πόρτα είναι πανάκριβη, θωρακισμένη με αποτέλεσμα ο κλειδαράς να μου πει πως δεν μπορεί να την ανοίξει γιατί θα την κατέστρεφε. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, είναι ο Ερασιτέχνης να έχει παρά πολλά διαφυγόντα κέρδη σε αυτά τα 2,5 χρόνια.

Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Υπεύθυνος να σας απαντήσει είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και όλο το Δ.Σ.

Εγώ από την πλευρά μου έκανα ότι ήταν δυνατόν”.