Σπουδαία κίνηση από τον ΟΦΗ: Τα χρήματα από τα πρόστιμα πήγαν στο Χαμόγελο του Παιδιού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που δώρισαν στο Χαμόγελο του Παιδιού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα πρόστιμα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συγκέντρωσαν όλα τα χρήματα που είχαν μαζευτεί από τα πρόστιμα που υπήρξαν κατά την διάρκεια της χρονιάς, βάσει εσωτερικού κανονισμού για αργοπορία στις προπονήσεις κ.ο.κ., και τα… μετέτρεψαν σε δωροεπιταγές από τα S/M Χαλκιαδάκης που δωρίστηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συνήθως ο ορισμός της λέξης “πρόστιμο” αναφέρεται σε κάτι αρνητικό. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όμως κατάφεραν να της δώσουν θετική έννοια και για μια ακόμα φορά να δείξουν στην πράξη την ευαισθησία τους. Από τα χρήματα που μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, λόγω των… αργοπορημένων στις προπονήσεις, αγόρασαν τρόφιμα και έδωσαν δωροεπιταγές από τα @xalkiadakis.gr στο @xamogelotoupaidiou. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη περηφάνια για την κοινωνική δράση των ποδοσφαιριστών μας κι επίσης ευχαριστούμε πολύ τα Super Market Χαλκιαδάκης, χορηγό της ομάδας μας, για την έμπρακτη στήριξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook