Σίμος: “Έλειψε η απλότητα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση έδωσε στην συνέντευξη τύπου στην κάμερα του ΟΦΗ Tv ο Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: Ήταν ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο που δεν μας βοήθησε. Στο δεύτερο κάναμε τα πάντα σαν ποδόσφαιρο, είχαμε τα πάντα για να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε και έμεινε το 1-0 για τον αντίπαλο.

Για το που οφείλεται η νευρικότητα: Είναι στο ότι παίζουμε με καλούς αντιπάλους, για θέσεις υψηλές και όλο αυτό έχει την διαφορετικότητα και είναι κάτι που θέλουμε να μεγαλώσουμε. Δεν είναι εύκολο να μπαίνουμε για την ομάδα μας σε 10 ματς και να βλέπουμε τον αντίπαλο με μεγάλη άνεση. Όλο αυτό θέλει δουλειά. Δεν είναι απλό να τερματίζεις 5ος στην Λίγκα και ενώ πέρυσι σωθήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτα. Όλοι δίνουν τα πάντα στην ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η απλότητα έλειψε από την ομάδα μας όπως και σε άλλα ματς. Αν ήμασταν πιο απλοί και ομαδικοί θα είχαμε άλλα αποτελέσματα.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: “Αν ισοφαρίζαμε θα άλλαζε η ψυχολογία των παικτών μας και ο αντίπαλος θα ένιωθε άβολα. Όλα αυτά είναι υποθέσεις. Ούτε το πέναλτι μπήκε, ούτε το δοκάρι και οι ευκαιρίες δεν βγήκαν γκολ”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook