“Προβάρει” τα ασπρόμαυρα ο Βούρος συμφώνησε με ΟΦΗ – απομένει το τελικό “οκ” του ΑΠΟΕΛ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο ΟΦΗ που συμφώνησε με τον 25χρονο στόπερ και απομένουν οι τελικές επαφές με το ΑΠΟΕΛ για να γίνει μόνιμος κάτοικος Κρήτης.

Από το απόγευμα της Δευτέρας το Gentikoule είχε φωτογραφίσει τις εξελίξεις με την υπόθεση απόκτησης του Πραξιτέλη Βούρου και πλέον φαίνεται πως η υπόθεση απόκτησης του 25χρονου στόπερ μπαίνει στην τελική ευθεία. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, ο ΟΦΗ κινήθηκε με άκρα μυστικότητα μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα “δουλεύοντας” αρκετά την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Σαμαρά να έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με τον ίδιο τον κυπριακό σύλλογο μιλώντας απευθείας με τον πρόεδρο του Πρόδρομο Πετρίδη.

Ο Βούρος μίλησε με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ που τον ενημέρωσε για το πρότζεκτ της ομάδας αλλά και για το μέλλον του club και παρότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, ο ικανότατος ποδοσφαιριστής επέλεξε το Ηράκλειο γνωρίζοντας πως στην Κρήτη υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο Βούρος θα έρθει στον ΟΦΗ ελεύθερος – και όχι δανεικός όπως γράφτηκε – με την υπόθεση να βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook