Το σερί ξεκινάει από τον Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πανέτοιμος για την επιστροφή του στις νίκες είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος στις 16:30 αντιμετωπίζει στο “Γεντί Κουλέ” τον Αστέρα Τρίπολης (live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Μπορεί ο Δεκέμβρης να φαντάζει βουνό με τα 6 παιχνίδια σε 25 μέρες, ωστόσο το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί βάζει τον στόχο στον ΟΦΗ να δημιουργήσει ένα σερί νικών με την αρχή να γίνεται από σήμερα και στο παιχνίδι με τον  Αστέρα Τρίπολης

O Νίκος Αναστόπουλος έχει να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” για το σημερινό παιχνίδι καθώς έχει να επιλέξει ανέμεσα σε 20 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας αλλά και για τους 2 που θα αποκλείσει από την αποστολή.

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για την αποστολή είναι οι:

Κάρολ,Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Μάντζιος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Βάντο, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπζε, Μποντόρ, Ζόρντι Λόπεζ, Σόουζα.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας ο Αναστόπουλος έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεδομένο και του ότι επιστρέφουν οι Μάντζιος και Ταυλαρίδης οι οποίοι θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Αν και ιδιαίτερες προβέψεις δεν μπορούν να γίνουν και τον καταρτισμό της βασικής ενδικάδας καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έδειξε τις προθέσεις του, ένα πιθανό σχήμα είναι το παρακάτω:

O Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Μπουλούτ και στο κέντρο της άμυνας οι Ταυλαρίδης και Γεωργίου. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς και Μποντόρ με τον Σουμπίνιο να είναι λίγο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο.  Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι ο Χόρχε Λόπες δεξιά, αριστερά ο Παπουλής (αν επιλεγεί ο Σίσιτς τότε θα παίξει αριστερά και ο Παπουλής δεξιά, με τον Χόρχε Λόπες να μένει στον πάγκο) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάντζιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook