ΕπιστρΟΦΗ στις νίκες και το καλό ποδόσφαιρο – συνέτριψε 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίζοντας όσο χρειάστηκε για να κερδίσει, ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Δείχνοντας σοβαρότητα και ωριμότητα, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό κερδίζοντας τους Αρκάδες με 3-0!

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Φώτης Παπουλής που με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου “σέντραρε” με ακρίβεια σημαδεύοντας τον Μίρνες Σίσιτς που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0 με άψογη κεφαλιά!

Ο Σλοβένος σκόραρε για 4η φορά πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ που πέτυχε όμως ο κόσμος του ΟΦΗ χαμογέλασε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Παπουλής πήρε το “ριμπάουντ” μετά το πλασέ του Μάντζιου και στο 56′ έκανε το 2-0 “κλειδώνοντας” το τρίποντο.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 90′ με  το  πιο όμορφο γκολ του αγώνα όταν ο Τζόρντι Λόπεζ με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χακόμπο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΟΦΗ!

Πλέον, ο ΟΦΗ μπήκε ξανά στην πρώτη  πεντάδα της βαθμολογίας και πάει με άγριες διαθέσεις στην Θεσσαλονίκη για τον  αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Δόξα Δράμας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook