Εβδομάδα Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φουλάρει για την “πρώτη” της 10ης Αυγούστου και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της παραμονής του Αργεντινού μέσου.

Μια εβδομάδα πριν την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς, ο ΟΦΗ αναμένεται να προχωρήσει αρκετά θέματα μέσα στις επόμενες ημέρες και μεταξύ αυτών είναι και το κλείσιμο του deal για την παραμονή του Μιγκέλ Μεγιάδο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την παραμονή του Αργεντινού μέσου με την πληροφόρηση που υπάρχει να αναφέρει πως όλες οι πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία ώστε ο Μεγιάδο να μείνει για… πάντα στο Ηράκλειο. Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule, στον Μιγκέλ Μεγιάδο έχει κατατεθεί πρόταση για να υπογράψει για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια ενώ ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Τσακαρίτα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Το Gentikoule είχε προαναγγείλει την συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές από τις 8 Ιουλίου και πλέον μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της παραμονής του. Μάλιστα, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Μιγκέλ Μεγιάδο Αριέλ Πάεζ που μιλώντας στο Gentikoule είχε υπογραμμίσει πως το “μπουλντόγκ” θα παραμείνει στον ΟΦΗ και ενώ είχε απορρίψει ήδη πρόταση του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook