Και τώρα η Δόξα Δράμας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Περιθώρια για περισσότερα πανηγύρια δεν υπάρχουν καθώς ο ΟΦΗ πάει την Τετάρτη στο Καυτατζόγλειο για να αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας, η οποία “καίγεται” για βαθμούς.

Στον ΟΦΗ άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και με την εμφάνιση της ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο  καθώς ο ΟΦΗ στην επανάληψη συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή ουσία και θέαμα. Η νίκη που ήταν επιτακτική ανάγκη μετά τις ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό ήρθε, όμως για να έχει και αντίκτυπο θα πρέπει ο ΟΦΗ να περάσει την Τετάρτη από το Καυτατζόγλειο όπου αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας. Καιρός όμως για πανηγύρια δεν υπάρχουν και στην ομάδα ήδη κοιτάνε το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τους “μαυραετούς”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αφού συνεχάρη τους παίκτες του για την χθεσινή νίκη συνιστά προσοχή στο επόμενο παιχνίδι καθώς όπως έχει πει και στο παρελθόν κανείς δεν χαρίζει κάστανα και στο παιχνίδι με την Δόξα, ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κερδίσει μόνο με την φανέλα.

Οι παίκτες της ομάδας θα έχουν σήμερα ρεπό και θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την Δευτέρα της προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook