Έρχονται τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αισιοδοξία επικρατεί στον ΟΦΗ όσο αφορά τα οικονομικά θέματα της ομάδας καθώς υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεμπλοκαριστούν τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ.

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης επανέφερε τα χαμόγελα στον ΟΦΗ, τα οποία έχουν μεγαλώσει όχι μόνο για την νίκη αλλά και την απόδοση που έπιασε η ομάδα επί των Αρκάδων αλλά κυρίως το οικονομικό, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα.

Η θετική σκέψη απορρέει από το γεγονός πως στις επαφές που έχει κάνει τελευταία η διοίκηση με επιχειρηματίες, υπάρχει μία ανταπόκριση με ανθρώπους που φαίνονται διατεθειμένοι να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ακόμα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αποδεσμευτούν τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ που είχαν μπλοκάρει οι αδερφοί Βατσινά και έτσι τα ταμεία της ΠΑΕ θα πάρουν μια μικρή ανάσα και θα γίνουν πληρωμές προς του οφειλέτες αλλά και με παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή ώστε να γίνει  ένας διακανονισμός μαζί τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook