Η ψυχή του ΟΦΗ αποτυπώνεται πάνω στον Γεωργίου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει το πώς ο Γιώργος Γεωργίου βρέθηκε από το… κρεβάτι του πόνου στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» δείχνοντας τα απίστευτα αποθέματα ψυχής που διαθέτει ο αρχηγός του ΟΦΗ!

Είναι από τις περιπτώσεις των παικτών που λες ότι η ψυχή τους δεν έχει όριο. Περιπτώσεις όπως αυτή του Γιώργου Γεωργίου αποτυπώνουν τα «θέλω» των ποδοσφαιριστών που διακρίνονται από τον χαλύβδινο χαρακτήρα και την «ατσάλινη» θέληση. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η πορεία του φετινού – των τόσων προβλημάτων – ΟΦΗ αποτυπώνεται στην ΚΑΡΔΙΑ και την ΨΥΧΗ του Γιώργου Γεωργίου που ξεπέρασε κάθε πρόβλημα ώστε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κολόνα της οπισθοφυλακής του ΟΦΗ – μαζί με τον Στάθη Ταυλαρίδη – δεν… «κώλωσε» ούτε στην ίωση που πήγε να τον βάλει από κάτω και φρόντισε να την κερδίσει όπως έχει κερδίσει την επιστροφή του στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε από το κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΟΦΗ στο κρεβάτι της κλινικής Interclinic αφού είχε προσβληθεί από ίωση που μαζί με όλα τα παρελκόμενα συμπτώματα τον είχε καταβάλει. Μάλιστα, ο Γιώργος Γεωργίου δεν «έκλεισε μάτι» την προηγούμενη νύχτα με αποτέλεσμα το πρωί του Σαββάτου να εμφανιστεί ιδιαίτερα καταβεβλημένος.

Η κατάσταση του captain του ΟΦΗ χειροτέρευε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για το νοσοκομείο αφού πρώτα επικοινώνησε με τον Γιώργο Στεφανουδάκη. Αμέσως, το νοσοκομείο κινητοποιήθηκε και ο Γεωργίου βρέθηκε στο Interclinic με ορό (!) – και όλα αυτά να συμβαίνουν λίγες ώρες πριν το ματς – ενώ οι γιατροί τον φρόντιζαν συνεχώς.

Και ενώ ο γιατρός που τον εξέταζε άφηνε την συμμετοχή του στην διακριτική ευχέρεια του ποδοσφαιριστή, ο Γεωργίου δεν κρατιόταν. «Δεν χάνω με τίποτα το παιχνίδι. Θέλω να παίξω και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είμαι στο γήπεδο» έλεγε ο Γεωργίου τρελαίνοντας τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν.

Τελικά, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ο Γεωργίου έφυγε από το νοσοκομείο με προορισμό απευθείας το «Γεντί Κουλέ» όπου μόλις τον είδαν οι συμπαίκτες του ξαφνιάστηκαν ευχάριστα αφού και οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι τελικά θα ξεπερνούσε την ίωση που τον είχε καταβάλει. Και ο έμπειρος αμυντικός όχι μόνο αγωνίστηκε αλλά μαζί με τον Ταυλαρίδη «κατάπιαν» τον Περόνε αφήνοντας τον να κυμαίνεται σε «ρηχά νερά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook