Εκδικάστηκαν οι… «πονοκέφαλοι» Ρόβας και… Χατζηνικολάου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκδικάστηκαν σήμερα το μεσημέρι οι προσφυγές που έχουν καταθέσει οι Γιάννης Χατζηνικολάου και Βασίλης Ρόβας που ζητούν συνολικά 320.000 ευρώ. Αντιθέτως, πήραν αναβολή οι υποθέσεις των Φράντς Μπερτίν και Ιβάν Ρούσεφ.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Gentikoule και η σημερινή ημέρα θα αποτελούσε έναν πραγματικό… “πονοκέφαλο” για τη νομική υπηρεσία αλλά και την διοίκηση του ΟΦΗ. Και πράγματι, η ημέρα δεν εξελίχθηκε όμορφα αφού εκδικάστηκαν ακόμα δύο προσφυγές εις βάρος της ομάδας.

Ο λόγος για τους Βασίλη Ρόβα και Γιάννη Χατζηνικολάου που ζητούν 250.000 και 75.000 ευρώ αντίστοιχα, συνολικά δηλαδή 325.000 χιλιάδες! Ένα ποσό που αν τελεσιδικήσει, θα έρθει να προστεθεί στα ήδη διογκωμένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ! Οι αποφάσεις αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός των επόμενων 7 – 10 ημερών και στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να έρθουν σε έναν συμβιβασμό με τον Ρόβα και τον Σερραίο τεχνικό προκειμένου, είτε να μειώσουν τις απαιτήσεις τους – είτε να έρθουν σε έναν συμβιβασμό ώστε η ομάδα να γλυτώσει όσο πιο πολλά χρήματα γίνεται.

Απεναντίας, αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα οι προσφυγές που έχουν κάνει οι Φραντς Μπερτίν και Ιβάν Ρούσεφ που ζητούν 40.000 ευρώ και 100.000 ευρώ αντίστοιχα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook