Εβδομάδα εξελίξεων περιμένουν στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε εβδομάδα εξελίξεων περιμένουν στον ΟΦΗ να εξελιχθεί αυτή που ξεκίνησε με Ηρακλειώτες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μπουν στο νέο ΔΣ και να βοηθήσουν – οικονομικά – την ΠΑΕ που έχει άμεση ανάγκη ρευστού.

Πάντως, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κανένα όνομα από αυτούς τους ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο. Ωστόσο, μπορεί τα ονόματα να μην έχουν γίνει γνωστά όμως φαίνεται πως ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς είναι πλήρως ενημερωμένος για τις ενέργειες που γίνονται αν και εκείνος με την σειρά του δεν έχει “ανοίξει τα χαρτιά” του σε κανέναν. Και η αλήθεια είναι ότι η δική του στάση αποτελεί ένα ερωτηματικό αφού πρέπει να φανεί αν ο ίδιος έχει σκοπό να παραμείνει στην προεδρία του ΟΦΗ ή να πάρει την απόφαση να συνεχίσει στον σύλλογο αλλά προσφέροντας τις υπηρεσίες του από ένα άλλο πόστο.

Η ουσία είναι ότι όπως γράφαμε και χθες στο Gentikoule, το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ που υπάρχει αφορά την οικονομική βοήθεια του ΟΦΗ και όχι την παρουσία επενδυτών που θα γεμίσουν τον κόσμο με προσδοκίες… εκατομμυρίων ευρώ! Επί της ουσίας, στον ΟΦΗ περιμένουν να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις και μάλιστα δεν πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο, αυτό να συμβεί εντός των προσεχών ημερών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook