Χωρίς Κάλαϊτζιτς – Μπουλούτ στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ – αλλαγές στην 11αδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς τους Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Ερόλ Μπουλούτ θα παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στην Δόξα Δράμας καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε να τους αφήσει εκτός προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση αφού το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ έκρινε ότι είναι “φορτωμένοι” από τα συνεχόμενα παιχνίδια αφού αποτελούν δύο από τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από το πρόγραμμα της ομάδας.

Αλλαγές στην 11αδα
Η απουσία των Κάλαϊτζιτς, Μπουλούτ θα επιφέρουν αλλαγές και στο αρχικό σχήμα με τους Τζόρντι Λόπεζ, Βάντο να είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες τους. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται αλλαγές στην 11αδα. Ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα παίξει ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Βάντο ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην 11αδα ο Χόρχε Λόπεζ παίρνοντας την θέση του Σουμπίνιο.

Τέλος, δεν υπάρχουν αλλαγές στην επίθεση καθώς θα παίξουν οι Παπουλής, Σίσιτς και Μάντζιος.

Αναλυτικά στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βάντο, Μονιάκης, Σουμπίνιο, Κατάϊ, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ουκάρ, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Σίσιτς, Μποντόρ.