Πήρε αυτό που ήθελε ο ΟΦΗ, 1-0 την Δόξα Δράμας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ πήρε αυτό που ήθελε στο Καυτατζόγλειο καθώς επικράτησε με 0-1 της Δόξα Δράμας και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 18 βαθμούς

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο ΟΦΗ προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την κατοχή και στο 5 ΄ μετά από μπαλιά του Ζόρντι Λόπεζ, ο Μάντζιος μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Βέρτζο, όμως ο Ντίτσιος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, σε μια φάση που θα έπρεπε να είχε υποδείξει το πέναλτι και να αποβάλει τον παίκτη της Δόξας καθώς ο Μάντζιος ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο διαιτητής από την Πρέβεζα το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στα στημένα ήταν σε κακή μέρα καθώς εκτός από το καθαρό πέναλτι ανέχτηκε και το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Η Δόξα δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή της στο πρώτο μέρος στο 17΄, η οποία και ήταν η μοναδική στο πρώτο μέρος στο 17΄ όταν μετά από σέντρα του Αραβίδη, ο Ρούτσης έπιασε την κεφαλιά και  η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από εκτέλεση  φάουλ του Χόρχε Λόπεζ, ο Ουκάρ έπιασε την κεφαλια και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Μετά από λάθος του Σέρεμετ, ο Μάντζιος έγινε αποδέκτης της μπάλας έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Βέρτζος δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ουκάρ σε καινή εστία δεν δυσκολεύτηκε να βάλει σε θέση οδηγού τον ΟΦΗ.

Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης και προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι καλό με τον Κάπελ χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν άργησε να αποκτήσει και πάλι τα ηνία, ωστόσο δεν έφτανε με αξιώσεις στην εστία του Σερεμέτ.

Η ομάδα της Δράμας αν και πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν έδειξε ικανή για να πάρει κάτι στο παιχνίδι και το μόνο που είχε να δείξει μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν ένα σουτ του  Αραβίδη στο 80’. Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον ΟΦΗ  να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, όμως να χάνει τον Ζόρντι Λόπεζ, ο οποίος αποβλήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook