Ξύλο και μπουνιές σε φιλικό που σφύριξε ο Σκουλάς πριν το ματς του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο διαιτητής του αγώνα με τον Παναιτωλικό σφύριξε φιλικό ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίου και τον Αίαντα Σούρπης το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω σύρραξης ανάμεσα στους παίκτες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο διεθνής διαιτητής Μανώλης Σκουλάς που επέλεξε να σφυρίξει τον σημερινό αγώνα αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι πριν το 90λεπτο ύστερα από διακοπές και απανωτές συρράξεις.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Θανάσης Κατσαβριάς σημείωσε δύο γκολ, με απευθείας φάουλ στο 17` και από το σημείο του πέναλντι στο 45ο λεπτό ενώ αποβλήθηκε. Ο Αλέκος Αραπίτσας έγραψε το 0-3 με πέναλντι στο 64` με τον Αραμπατζή να μειώνει με τον ίδιο τρόπο στο 67`.

Ρήγας Φεραίος: Χαρχαλάκης, Χρ. Σταματίου, Ράπτης, Χότζα, Ακριβούσης, Σουγκάρης, Φιλοσόγλου, Γάρος, Αραμπατζής, Καραγιάννης, Καρακίτσιος.

Επαιξαν και οι: Φούκης, Πάσχος, Σταματόπουλος.

Αίαντας Σούρπης: Χαλάτσης, Γ. Ξηροκώστας, Χουλιάρας, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Κ. Κατσαβριάς, Α. Αραπίτσας, Γ. Αραπίτσας, Χειλάς, Θ. Κατσαβριάς.

Έπαιξαν και οι: Μπαράκου, Κωστούλας, Μπάκος, Γαρυφάλλου, Μπούρας.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Σκουλάς με βοηθούς τους Π. Σακκά και Γεωργατζή.

Σχόλιο

Όπως κάποια στιγμή στη ζωή μπορεί να έρθει και η κάμψη, νομοτελειακά ο ιστορικός σύλλογος του Βελεστίνου θα ζήσει πάλι ένδοξες στιγμές. Δεν αντιλέγει κανείς ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα με ένταση αλλά ο Ρήγας δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα σε κανένα φιλικό.

Ας αντιληφθούμε όλοι τι πρεσβεύει και να διατηρηρήσουμε το μεγαλύτερο κέρδος που σαφώς είναι τα πολλά παιδιά στην κερκίδα που φωνάζουν “Ρήγας”.

Μπράβο στους ψυχραιμότερους.

Δεν θα δημοσιευθεί φωτορεπορτάζ του αγώνα από επιλογή.

mousikovagoni.gr