Θέμα: Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο γύρω από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιγκέλ Μεγιάδο αλλά και την συμφωνία για τα 4 χρόνια που είχε κλείσει εδώ και τρεις μήνες.

Μπορεί το μεσημέρι της Πέμπτης να έκλεισε και επίσημα το κεφάλαιο του Μιγκέλ Μεγιάδο ωστόσο ανεπίσημα η υπόθεση του Αργεντινού είχε ολοκληρωθεί από τις αρχές Ιουλίου. To Gentikoule είχε αποκαλύψει στις 28 Ιουνίου πως ο Μεγιάδο είχε στα χέρια του, επίσημη πρόταση από τον ΟΦΗ, διάρκειας τριών χρόνων που στην πορεία έγινε για τέσσερα και σήμερα το club ανακοίνωσε την απόκτηση του μέχρι το 2024.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό, ο εκπρόσωπος του Μεγιάδο Αριέλ Πάεζ με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Gentikoule είχε αφήσει να εννοηθεί πως το θέμα είναι τελειωμένο. Και πράγματι, τόσο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και από την πλευρά του ΟΦΗ το θέμα ήταν τελειωμένο. Άλλωστε, ο ΟΦΗ είχε τακτοποιήσει το οικονομικό κομμάτι από τα τέλη Ιουλίου και τα χρήματα είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό της Τσακαρίτα με το club να πληρώνει στο ακέραιο το buy out που ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ και το οποίο είχε συμφωνηθεί από το καλοκαίρι του 2019.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε τεθεί κανένα οικονομικό ζήτημα καθώς ο ΟΦΗ είχε φροντίσει να το κλείσει αυτό το κομμάτι και πράγματι απέμεναν τα διαδικαστικά ζητήματα της μεταγραφής του “Μέγια” στην ομάδα. Ουσιαστικά η πανδημία του κορονοϊού και τα χιλιάδες κρούσματα που υπήρχαν, καθημερινά, στην Αργεντινή είχαν ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία της Π.Ο. της χώρας ενώ υπήρχαν και εκκρεμότητες ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την ίδια την Τσακαρίτα με αποτέλεσμα να μην βγαίνει άκρη. Παράλληλα οι πληροφορίες πως ενώ το τελευταίο 10ημερο είχε λυθεί το πρόβλημα, δημιουργήθηκε ένα άλλο που αφορούσε τα εσωτερικά της Τσακαρίτα καθώς κάθε δύο και τρεις ώρες εμφανιζόταν και κάποιος άλλος που ζητούσε και κάτι διαφορετικό ενώ οι υπογραφές είχαν πέσει ήδη.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε ώστε να λυθεί το γραφειοκρατικό πρόβλημα που είχε λυθεί ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Αργεντινός παρέμενε στο Ηράκλειο καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού καθώς πέραν του ότι η σύζυγος του βρισκόταν σε φάση εγκυμοσύνης και περίμενε το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ο ίδιος ήταν ανυπόμονος να μπει στα φιλικά παιχνίδια. Άλλωστε οι αναρτήσεις του μέσα από τα social media φανέρωναν την ανυπομονησία του να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ σε όλα τα φιλικά ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook