Μαχλάς: “Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν και όχι να αγοράσουν τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 

Ο Νίκος Μαχλάς συναντήθηκε με τα μέλη των συνδέσμων “Snakes 4” και “Κρήτες 4 Ανατολικά Προάστια” όπου προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις για το μέλλον του ΟΦΗ. Διαβάστε στο ρεπορτάζ τουGentikoule τι είπε για τις προσφυγές, τα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ αλλά και για τις οφειλές προς τους παίκτες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες και διήρκεσε αρκετές ώρες με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ αφού συζήτησαν πρώτα το θέμα της αναγνώρισης των συνδέσμων, προχώρησαν σε αρκετές ερωτήσεις με τον πρόεδρο του ΟΦΗ να απαντά σε όλες.

 

Μαζί με το Νίκο Μαχλά στην συνάντηση, παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Κουτάντος καθώς και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.

 

Αρχικά, οι ερωτήσεις των οργανωμένων φιλάθλων αφορούσαν την παρουσία ενδιαφέροντος από επιχειρηματίες προκειμένου να επενδύσουν στον ΟΦΗ. Ο Μαχλάς δεν “άνοιξε τα χαρτιά” του και δεν μίλησε με λεπτομέρειες. Απλά, αρκέστηκε να πει ότι “να περιμένετε νέα από μέρα σε μέρα. Οριστικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν την Τρίτη, μπορεί να υπάρξουν και την Πέμπτη”.

 

Ο Νίκος Μαχλάς είπε ότι το φετινό μπάτζετ του ΟΦΗ κυμαίνεται στα 3 εκ. ευρώ περίπου ενώ το άνοιγμα στα ταμεία της ΠΑΕ βρίσκεται στα 6 εκ. ευρώ – ποσό που όπως είπε ο ίδιος μπορεί να μειωθεί αρκετά μέσα στα επόμενα χρόνια.

 

Παράλληλα, ο Νίκος Μαχλάς επιβεβαίωσε όσα γράψαμε στο Gentikoule την Δευτέρα για το ενδιαφέρον παρουσίας στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και χρηματόδοτησης της ομάδας ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος δεν είναι να πάρουν τις μετοχές αλλά να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο. “Αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν άμεσα με την ομάδα. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν οικονομικά τον ΟΦΗ και να συμβάλουν στην βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της ομάδας”.

Όσον αφορά, την ο ικονομική κατάσταση του ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι δεν είναι απλήρωτος κανένας παίκτης από το υπάρχον ρόστερ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δικαίωμα να κάνουν προσφυγή έχουν να κάνουν μόνο οι παίκτες που ήταν στο ρόστερ από πέρυσι. Σε όλους τους παίκτες οφείλονται ελάχιστα χρήματα και είναι σχεδόν πληρωμένοι μέχρι τον Δεκέμβριο. Η ομάδα έχει λεφτά μέχρι τον Φεβρουάριο”.

 

Ο Νίκος Μαχλάς απαντώντας για την φυγή του Βασίλη Ρόβα είπε ότι αυτό ήταν… “δάκτυλος” άλλης ομάδας λέγοντας πως “ο Ρόβας δεν φέρθηκε καθόλου καλά στον ΟΦΗ και αντίθετα με την συμπεριφορά που είχε από την ομάδα”.

 

Τέλος, ο Νίκος Μαχλάς ερωτήθηκε και για το θέμα των μεταγραφών στην περίοδο του Ιανουάριου τονίζοντας ότι έτσι όπως είναι η ομάδα αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει ανάγκη για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook