Θέμα: Παίζει δυνατά του Μπου, απλησίαστος, αλλά ανοικτό για τον ΟΦΗ, ο Ρετέγκι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule δίνει συνέχεια στην αποκάλυψη του Αργεντινού δημοσιογράφου Λουίς Φρεγκόσσι και οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως δεν έχει κλείσει το θέμα απόκτησης του Βάλτερ Μπου ενώ εναλλακτική (λόγω κασέ και όχι μόνο) είναι ο 21χρονος Ματέο Ρετέγκι.

Ο Αργεντινός έβαλε φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια από την Αργεντινή αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του ΟΦΗ αναφορικά με τους δύο επιθετικούς της Μπόκα Τζούνιορς και οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως παίζει δυνατά ο Βάλτερ Μπου ενώ η περίπτωση του Ρετέγκι θεωρείται απλησίαστη (δίχως να έχει τελειώσει αρνητικά) και τον ΟΦΗ να έχει ανοίξει έναν τεράστιο δίαυλο επικοινωνίας με ένα από τα κορυφαία club του πλανήτη.

Μπορεί ο Φρεγκόσσι να τονίζει στο tweet του πως απορρίφθηκε η πρόταση του ΟΦΗ για την απόκτηση του Βάλτερ Μπου και τον σύλλογο να επιστρέφει με πρόταση απόκτησης του Ματέο Ρετέγκι ωστόσο τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 27χρονος επιθετικός αποτελεί την βασική επιλογή του ΟΦΗ.

Ο Μπου ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ατλέτικο Ουνιόν πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 24 παιχνίδια. Ο βραχύσωμος επιθετικός (ύψους 1,74) αποτελεί στόχο του ΟΦΗ για την επίθεση της ομάδας την επόμενη σεζόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει με τον Γιώργο Σαμαρά να παλεύει αρκετά την δική του περίπτωση.

Ανοικτή, αλλά πολύ πιο δύσκολη, είναι η περίπτωση του Ματέο Ρετέγκι. Ο 21χρονος επιθετικός την προηγούμενη σεζόν έβγαλε μάτια με την Εστουδιάντες πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 29 παιχνίδια ωστόσο οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που προσέλκυσαν τα μάτια ομάδων που αποτελούν τεράστια μεγέθη για την Ευρώπη όπως οι Πόρτο, Λειψία και Φιορεντίνα. Μάλιστα η O Jogo το περασμένο καλοκαίρι το είχε βασικό θέμα στο ρεπορτάζ των “Δράκων” κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον 21χρονο επιθετικό.

Παράλληλα ένα άλλο γεγονός που πέρασε στα ψιλά είναι πως ο Ρετέγκι βρίσκεται υπό την μανατζερική στέγη του μεγάλου άσου της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι που ήδη λόγω του δικού του παρελθόντος έχει καταφέρει να στείλει το βιογραφικό του σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η περίπτωση του Ρετέγκι θεωρείται αυτήν την στιγμή από απρόσιτη έως απλησίαστη όχι μόνο από οικονομικής πλευράς αλλά και από του τι θέλει να κάνει η Μπόκα Τζούνιορς με τον 21χρονο επιθετικό.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά και αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule από την Αργεντινή είναι πως και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα ραντάρ του ΟΦΗ και δεν έχει κλείσει καμία εκ των δύο που παραμένουν ανοικτές με τις δυσκολίες βέβαια να είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook