Αποκαλύψεις στον Athletic Radio από τον μάνατζερ του Λυμπεράκη: “Μπορούσε να υπογράψει στο BIG 4 – ήθελε μόνο ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο εκπρόσωπος του Οδυσσέα Λυμπεράκη Παναγιώτης Τσιάρας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και ήταν αποκαλυπτικός για το στόρι της μεταγραφής του στον ΟΦΗ.

Ο κ. Τσιάρας μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή αποκαλύπτοντας όλο το ιστορικό της μεταγραφής του Οδυσσέα Λυμπεράκη στον ΟΦΗ και τόνισε πως ο 22χρονος αριστερός μπακ αποφάσισε να έρθει από τις πρώτες επαφές του με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιάρας στον Αthletic Radio 104,2

Για την ανοδική πορεία του Οδυσσέα Λυμπεράκη: “Δουλέψαμε πολύ και ιδιαίτερα ο Οδυσσέας που έφυγε από μια ομάδα που ήταν στο Α’ τοπικό, έδειξε τα προσόντα του, πήρε μεταγραφή για την Καβάλα με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη και κέρδισαν την άνοδο στην Football League. Ο Πανιώνιος παρακολουθούσε τον Οδυσσέα, τον έβλεπα από κοντά και εδώ πρέπει να πω και μια λεπτομέρεια πως τον αγόρασε από την Καβάλα, έδωσε χρήματα για να τον πάρει”.

Για την μεταγραφή του Λυμπεράκη στον ΟΦΗ: “Για εμάς είναι ένα τεράστιο άλμα, είναι η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει στην καριέρα του. Υπήρξε ενδιαφέρον και θα μπορούσαμε να υπογράψουμε σε ομάδα του λεγόμενου “Big-4″ όμως τόσο εγώ, όσο και ο Οδυσσέας προτιμήσαμε το πρότζεκτ του ΟΦΗ γιατί γνωρίζουμε πως στηρίζει τον νέο Έλληνα ποδοσφαιριστή και με βάση αυτά που ακούσαμε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ θεωρήσαμε πως η καλύτερη απόφαση που μπορούσε να πάρει ήταν να έρθει στην ομάδα”.

Για τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Λυμπεράκη: “Υπήρξε ενδιαφέρον όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από club της Ολλανδίας και του Βελγίου όμως για το μέλλον του Οδυσσέα η καλύτερη απόφαση που μπορούσε να πάρει ήταν να έρθει στον ΟΦΗ. Τόσο ο κύριος Σαμαράς, όσο και ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος έχουν δημιουργήσει ένα πρότζεκτ που μας ικανοποιεί και είναι το καλύτερο για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή”.

Για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Λυμπεράκη: “Ο ΟΦΗ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Οδυσσέα εδώ και αρκετό καιρό όμως επειδή είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε τον χώρο και δεν είμαστε απατεώνες ενώ θα μπορούσαμε να κινηθούμε νωρίτερα δεν το κάναμε γιατί σεβόμαστε μια ομάδα που αν δεν υπήρχε αυτή δεν θα ήταν τώρα εδώ και ο Οδυσσέας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πανιωνίου που βοήθησαν αρκετά το παιδί για να κάνει την πορεία που είχε”.

Για την επιθυμία του Λυμπεράκη να έρθει στον ΟΦΗ: “Ο Οδυσσέας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή και από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε επαφή με τον ΟΦΗ, το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε ήταν το καλύτερο για εκείνον. Δεν τον ενδιέφερερ τίποτα άλλο παρά μόνο ο ΟΦΗ. Περίμενε να τελειώσει το θέμα με τον Πανιώνιο για να προχωρήσουμε και θα ήθελα να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Σαμαρά και σε όλη την διοίκηση του ΟΦΗ για την υπομονή που είχαν και την επιμονή που έδειξαν και το λέω αυτό γιατί τώρα ο ΟΦΗ μπορεί να κλείσει όποιον παίκτη ήθελε στην θέση του Οδυσσέα και όμως του έδειξε εμπιστοσύνη και πίστη”.

Για τις συζητήσεις με τον ΟΦΗ: “Μας εξήγησαν το πλάνο τους, ήταν ξεκάθαροι απέναντι μας από την αρχή και ότι συνέβη μέχρι τώρα ήταν αληθινό από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό έπαιξε μεγάλη σημασία για τον Οδυσσέα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν και βρίσκεται μεταξύ των μεγάλων σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας του”.

Για το τι έκανε εντύπωση στην πλευρά του Λυμπεράκη: “Ο κύριος Σαμαράς έχει μια τεράστια ιστορία από πίσω του, ο Γιώργος έχει γράψει την δική του και δεν μπορώ να πω εγώ το τι έχει κάνει, όλο το πλάνο της διοίκησης και του προπονητή μας έκαναν να δούμε ότι είναι ένας σύλλογος που έχει ξεφύγει από τα πάντα και το παρελθόν που τον κρατούσε πίσω. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν όραμα για να δημιουργήσουν ένα νέο προπονητικό κέντρο και ήταν ξεκάθαροι στο τι θέλουν από τον Οδυσσέα. Ήθελαν πραγματικά το παιδί και το έδειξαν έμπρακτα”.

Για το τι να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από τον Λυμπεράκη: “Ο κόσμος του ΟΦΗ θα δει στο γήπεδο ένα παιδί που θα είναι πιστός στρατιώτης της ομάδας και θεωρώ πως θα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook