Το καλοκαίρι του Γιώργου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σαμαράς πήρε επ’ ώμου τις συζητήσεις με τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ φέρνοντας εις πέρας ένα δύσκολο μεταγραφικό καλοκαίρι.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, ποδοσφαιρικά, είναι εξαρχής ο πρεσβευτής του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το όνομα του είναι γνωστό παγκοσμίως λόγω της τεράστιας καριέρας του και πλέον φορώντας κουστούμι και γραβάτα (που λέει ο λόγος γιατί απεχθάνεται αυτό το ντύσιμο) πέρασε στην επόμενη πίστα. Σε ένα πολύ απαιτητικό καλοκαίρι, μεταγραφικά, για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Σαμαράς ανέλαβε όλες τις διαπραγματεύσεις μιλώντας με δεκάδες υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά και εκπροσώπους παικτών προκειμένου να φέρει εις πέρας το χτίσιμο του ρόστερ.

Η δυναμική του ονόματος του ΟΦΗ σε συνδυασμό με εκείνη του Γιώργου Σαμαρά είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν πόρτες που υπό άλλες συνθήκες θα παρέμεναν κλειστές καθώς το club βρίσκεται σε φάση διαρκούς αναδόμησης. Οι συνεργασίες που ξεκίνησαν το φετινό καλοκαίρι δεν είναι τυχαίες και παράλληλα θα αναδειχθούν μέσα στα επόμενα χρόνια. Δεν είναι μόνο ο δίαυλος επικοινωνίας με ένα από τα μεγαλύτερα club του πλανήτη όπως η Μπόκα Τζούνιορς αλλά και τα μεγάλα γραφεία μάνατζερ που πλέον συνεργάζονται με τον ΟΦΗ. Πριν από λίγο καιρό αναφερθήκαμε στην έλευση του Μπόι Βάτερμαν με τον Ολλανδό τερματοφύλακα να εκπροσωπείται από ένα εκ των μεγαλύτερων γραφείων μάνατζερ στην Ευρώπη με πελατολόγιο από το πάνω ράφι ενώ βέβαια δεν είναι τυχαία και η αναφορά στο πρόσωπο του Γιώργου Σαμαρά από τον Βραζιλιάνο μεγαλοατζέντη Λέο Κορνατσίνι που έφερε στο Ηράκλειο τον Φάμπιο Στάρτζεον.

Χάρις στις επαφές του Γιώργου Σαμαρά καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού το brand name του ΟΦΗ μεγάλωσε, ποδοσφαιρικά, έχτισε σχέσεις στην Ευρώπη με αρκετές πλευρές και παράλληλα έβαλε το όνομα του club σε λίστες εκπροσώπων παικτών που δύσκολα κάνουν δουλειές στην Ελλάδα με άλλες ομάδες πέραν των ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook