Νεότερα ρεπορτάζ από Αργεντινή: Η Μπόκα κρατάει τον Μπου, θέλει να δώσει δανεικό τον Ρετέγκι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Μπόκα Τζούνιορς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Λιμπερταδόρες με τον Μπου να είναι στην αποστολή και όχι τον Ρετέγκι που σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόθεση της είναι να τον παραχωρήσει δανεικό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή, σκοπός της Μπόκα Τζούνιορς είναι να αποσυμφορήσει την επιθετική γραμμή της καθώς τώρα υπάρχουν στο ρόστερ της έξι φορ: Τέβεζ, Ζάρατε, Αμπίλα, Ρετέγκι, Σολδάνο και Μπου με αποτέλεσμα να έχει αποφασιστεί η αποχώρηση κάποιων εξ αυτών.

Πρώτο φαβορί για αποχώρηση ήταν ο Βάλτερ Μπου με την Χιμνάσια Λα Πλάτα του Μαραντόνα και την Ροζάριο Σεντράλ να ήταν οι δύο ομάδες που διεκδικούσαν τον 27χρονο επιθετικό ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αργεντινή δεν πρόκειται να φύγει και θα παραμείνει στο ρόστερ της Μπόκα.

Τα δεδομένα άλλαξαν και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά η φράση “εκείνος που θυσιάζεται είναι ο Ματέο Ρετέγκι. Είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Εστουδιάντες και ο νεαρός επιθετικός θα δοθεί ξανά με δανεισμό για ακόμα μια χρονια ώστε να αποκτήσει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει πιο δυνατός”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook